logo dark trans
Strojnícka 1, 080 06 Prešov
+421 948 489 483
info@doublebb.sk

www.doublebb.sk

ppc-image-with-hand

Prečo platiť za návštevnosť?

Existuje mnoho úspešných príbehov, ktoré budete počuť o firmách, ktorým sa dnes darí na internete. Znepokojujúca vec je, že existujú desiatky alebo dokonca stovky príbehov firiem, ktorým sa takýto úspech nepodaril. Mnohé z nich mali zaujímavý podnikateľský zámer, ktorý chceli založiť na internete, ale len niekoľko z nich bolo úspešných.

Je to vďaka šťastiu? To je v tomto príprade len časť úspechu. Úspech vyžaduje dobrého obchodného ducha a veľa pomoci a úsilia zo strany okolia a tímu. A najdôležitejšia je túžba uspieť, ochota učiť sa a ochota dať do toho veľa tvrdej práce a samozrejme aj nejaké peniaze.

Avšak predtým, ako miniete svoje ťažko zarobené peniaze na reklamu, sú tu tri chytré dôvody, prečo by ste mali zvážiť platenie za návštevnosť, ale aj bežné metódy, ktoré Vám ukážu, ako pripraviť Vaše webové stránky.

 

 

1. Najrýchlejším spôsobom získavania zákazníkov na vaše webové stránky, je zaplatiť si za návštevnosť.

Bez návštevnosti, by všetko Vaše úsilie bolo jednoducho nanič. Každá firma potrebuje zákazníkov, bez nich by ste nemali ako predávať svoje produkty. Čím viac návšetvnosti máte, tým viac ľuďom budete môcť predať svoje produkty.

Ale podobne ako akékoľvek podnikanie, ktoré sa nachádza v každej rohovej budove alebo v obchodnom dome, nie každý, kto príde, si aj niečo kúpi. Ale pre tých, ktorí si prichádzajú na Vašu stránku prezerať Váš tovar, je väčšia šanca že si niekto z nich kúpi Vaše výrobky. Je to jasná a známa skutočnosť.

Ale ako získate návštevnosť dostatočne veľkú na to, aby aspoň časť zákazníkov vytorila slušný zisk na Vaše ďalšie podnikanie? Veľa veľkých spoločností majú desiatky tisíc návštevíkov denne, ale len desať až pätnásť percent skutočne nakupuje ich produkty. Je to malé percento, ale je dostatočne veľké na to, aby im poskytlo slušné príjmy.

Mnohé z úspešných firiem získavajú svoju návštevnosť vďaka jej kupovaniu. Presne tak! Musíte minúť, aby ste zarobili. Reklama je kľúč k úspechu. Čím viac ľudí vie, že Vaša stránka existuje, tým viac ľudí na ňu pôjde. Dáva to zmysel. Však?

Zatiaľ čo existuje veľa spôsobov, ako získať bezplatnú inzerciu pre Vaše podnikanie, bezplatná inzercia nevytvára rovnako vysokú návštevnosť ako platená návštevnosť. Platené reklamy obsahujú také reklamné schémy, aké ponúkajú spoločnosti ako je napríklad Google a Yahoo.

 

man-checking-the-tablet

 

2. Aby ste mohli plne využívať vyhľadávače, uistite sa, že Vaše stránky sú správne optimalizované, aby sa vo vyhľadávaní zobrazili čím vyššie.

Vyhľadávače sú najrýchlejší a najjednoduchší spôsob, ako nájsť to, čo potrebujete na internete. Vyhľadávače sú veľmi populárne, pretože poskytujú nenahraditeľnú službu mnohým ľuďom. Sú zadarmo a ľahko sa používajú. Kvôli ich popularite získavajú vyhľadávače veľa návštevníkov, ako aj kliknutia. Vzhľadom na tieto výhody je ľahké pochopiť, prečo toľko firiem zaplatí za to, že inzertujú pomocou prehliadačov.

Vyhľadávače poskytujú informácie miliónom používateľov, ktorí sa sem dostávajú každý deň. Poskytujú relevantné odkazy na mnohé stránky, ktoré používateľa hľadajú. Ak sa odkaz na Vašu stránku objaví ako jedna z najpopulárnejších stránok na stránke s výsledkami vyhľadávania, máte veľkú šancu, že používateľ klikne na Váš odkaz a prejde na Vašu stránku. Zatiaľ čo optimalizácia pre vyhľadávače je lacnejším a najlacnejším spôsobom, ako dostať Vaše stránky na vysokú pozíciu, platenie za inzeráty zaistí, že budete na prvom mieste stále.

Platenie za zobrazovanie Vašej stránky vo vyhľadávačoch, je ako platenie za zaručenú návštevnosť Vašich stránok. Zdá sa, že to nemusí byť na prvý pohľad dobrý nápad, ale z dlhodobého hľadiska cena za reklamu ďaleko neprevyšuje celkové zisky. Keď si zaplatíte za návštevnosť, máte zaručený trvalý tok návštevnosti na Vašich stránkach. Každý deň budete mať obrovskú šancu predaja.

 

seo-buttons

 

3. Nájdite a používajte nástroje, ktoré Vám pomôžu pri hľadaní relevantných kľúčových slov pre zvolené odvetvie, aby ste nestrácali peniaze vynaložené na reklamu.

Za bežných okolností budete platiť za každý raz, keď zákazník klikne na Vašu reklamu, čo je známe ako pay-per-click (PPC). V prípade niektorých iných vyhľadávacích nástrojov Vám bude účtované, koľkokrát sa Vaša reklama zobrazí pri vyhľadávaní určitého kľúčového slova alebo kľúčového slovného spojenia. Je nevyhnutné mať vo svojej reklame dobrý obsah kľúčových slov. Existuje mnoho nástrojov na internete, ktoré Vám môžu pomôcť pri používaní správnych kľúčových slov v správnom čase.

Peniaze, ktoré vynaložíte na platenú návštevnosť, nebudú zbytočné. Získate skvelý nárast návštevnosti, čo tiež vedie k veľkému nárastu predaja.

Ak ešte nie je Vaša stránka plne optimalizovaná, pokojne nás kontaktujte a mi Vám ju s radosťou nastavíme tak, aby sa zobrazovala čím vyššie vo výsledkoch vyhľadávania.

Post a Comment